Lay it down


Men draaaaa!

Jag suckar bara, rakt i ditt face.

Life


Forget

Fan vad jag hatar nostalgi. Bara ordet är så jävla fult.

For what it's worth..

Jag såg allting i fult. Allt var fult. Människorna runt om, i omgivningen. Saker, kläder. Och inte allra minst jag själv. Nu känns det som att någon rivit upp ett litet sår inuti som bara fortsätter att blöda. Jag vet inte vad som är värst, att det är litet eller att det blöder. Det går liksom inte att göra något åt det och det ger mig en krypande, jobbig känsla inuti. Och är det något som skrämmer mig så är det ensamheten, lika mycket nu som då. För är det någon som har fått känna på den så är det jag. Det är därför jag så desperat klamrar mig fast. Jag vill alltid vara så mycket mer än vad jag är, vilket också leder mig in i desperation. Men så mycket håller mig tillbaka att det blir svårt att andas. Trodde inte att det alltid skulle vara en kamp. Eller jag hoppades snarare. För jag visste nog men ville inte veta. Och jag vill säga till er "ni förstår inte hur fria ni egentligen är", hur enkelt och naturligt det är för er. Era svårigheter var så olika från mina och i mina ögon var de knappt svårigheter.

They say that the world was built for two only worth living if somebody is loving you

Mitt liv känns ganska kasst. Eller tomt. Känns som jag sitter fast i skiten. Det rör sig inte, inget händer. Inget att egentligen se fram emot. Det är bara en lång evig grå vardag. Självförtoendet har jag. Självkänslan är skadad. Är rädd för att inte vara tillräckligt bra i dina ögon, på så många sätt. Känner mig inte värd att se åt det hållet. Jag skämms och är skamsen i närheten av dig. Vissa dagar är jag starkare och hoppas på att du ska dyka upp. Tills dess är jag rädd för hånskratt och elaka kommentarer, förvrängda uppfattningar från de omkring. Men jag vet att egentligen är jag en bra person och att allt det där bara finns i mitt huvud.

Fredag

Ä.N.T.L.I.G.E.N
Supa ogg slåss.

"Did you know I'm utterly insane?"


Frustration. Desperation


Om lördag

Började bra och trevligt. En vinare senare och det blev en såndär "helt plötsligt" kväll. Från att ha varit på ett ställe till ett annat ställe. Man vet inte hur man kom dit till alla ställena, man bara var där, helt plötsligt. Och usch vad jag ångrar att jag blev så full just igår när bytet helt plötsligt står framför mig. För svag för att jaga.

A bit tierd of it. Not giving up

Ut ikväll. Är egentligen trött men jag måste jaga. Och jaga har jag gjort länge nu. Längre än du tror. Jag blickar ut över folkmassan men jag uppfattar inte människornas ansikten för det är bara ett enda ansikte som får mig att stanna upp. Jag är inte dum, jag bara har en magkänsla. Men magkänslan och jagandet får mig att känna mig så dum.

Fredag

Kände mig som bottenskrapet idag. Kaffesumpet på botten av koppen. Ja ni fattar.
Skämdes gjorde jag.

Söndag

En rolig helg. Och nu sitter man här skönt svag i kroppen. Väldigt frusen.
Skulle verkligen göra vad som helst för lite mänsklig kroppsvärme och mjuka läppar.
Inga onödiga ord, bara det.

The Big Picture

Jag måste bli bättre på att inte fastna vid detaljer. Det är inte bra.
Jag måste se hela bilden. Detaljer är så lätta att förstora upp och man gör det helt i onödan. Och när man väl lyckas se hela den där bilden så förstår man hur dum man varit och hur mk onödig plåga och tid man slösat på ingenting.

Torsdag

Fått jävla löparknä (gissar jag på i af).
Det är sämst. Gör ont i sidan av låret när jag går. Men det är sämst för att jag inte kan träna som jag brukar.
Och denna veckan är så lång och ledsam. Är bölig och känslig. Lägg till rädd och orolig också.
Jag hoppas att nästa veckas aktivitet får mig på fötter igen så jag slipper vara nere i mörkret och få tillbaka lite av den där självsäkerheten.

Gillar scary

 


Ful och sämst

Vill bli begravd i min säng och återuppstå nångång aldrig.

RSS 2.0