Fredag

Gått genom stan idag. Staplade mig fram som en stel liten Bambi på vakt. Det är läskigt hur få dagar det tar för mig att känna mig så stel och obekväm in public.
Ikväll ska jag ut in public igen. Får se hur det går.

M


Torsdag

Igår var första dagen på veckan som jag lyckades ta mig ut. Hämtade paket, postade paket, tankade, gymmade.
Nu ska jag ta en powerwalk.
Sen kanske vi får hämta hem Moa idag, fast inte alls säkert. Igår hade hon blivit sämre igen och de kunde inte hitta något på ultraljudet. Vill bara att hon ska bli bra igen.
Ska ut och jogga också idag tänkte jag. Begraver mig i träning, men det är det enda som håller mig sane. Och vad skulle jag annars göra?

.

Varför känner jag ingen i den här stan?!?! Gör mig fan irriterad.

Vilken skitdag det här blev

Började med att jag och mamma fick åka med Moa till djursjukhuset i Hässleholm. Hon mådde dåligt igår natt och spydde en massor. Hon har knappt orkat stå på benen och har legat helt livlös och gnytt emellanåt för att hon haft så ont. Hon hade tydligen dåliga levervärden så nu är hon kvar på djursjukhuset och får dropp.
Sen hemma trillade jag i trappan och tallriken jag höll i föll i tusen bitar. Blev lite smått chockad, halkade på trappsteget å slog i röven och det blev ett jävla kras som lät i halva huset. Sen la jag mig och läste och somnade så nu har jag sovit bort halva dagen. Fan ifall jag inte kan somna ikväll.
Jag vill fan inte vara ledsen mer. Pallar ju inte göra ett skit. Tänker att jag ska ge mig ut och göra det ena efter det andra men det slutar bara med att jag sitter här. Fan ifall jag inte får det där jobbet!

Rachel Zoe

Äntligen den nya säsongen av "The Rachel Zoe project"!

Måndag

Vill gråta men kan inte. Eller vill och vill...

Dagen efter

För många öl igår. För full och vimsig. Men det var helt OKEY. Fattar dock inte hetsen.

.


Fan

Vaknade 11.19 idag med en jobbig oros ångest. Vet att jag inte behöver ha dem där känslorna och ska fan ta mig i kragen nu och göra ett ryck.


Home

Hemma igen. Satt och deppade ihop när jag kom hem. Kände att jag hade typ inget att komma hem till och dessutom går inte Sthlm att jämnföra med Kristianstad. Men mitt i deppandet så fick jag ett samtal och på torsdag ska jag på en arbetsintervju. Kanske det kan hända lite nu.

About the weekend

Åker en tripp till Laxå och hälsar på släktingar idag. Imorgon åker jag vidare till Stockholm. Förväntningarna är höga. Vi ska shoppa, klubba, äta i en djungel och ha massa roligt!

It's ridiculous


Can't wait


Hej

Den här bloggen kom till för att få ut känslor, ord. Många ord kommer vara gömda i det jag skriver, d.v.s att ingen annan än jag kommer förstå vad jag skriver om egentligen. Inte den roligaste bloggen att läsa alltså.
MEN, även annat kan förekommer här.

K.I.L.L.E.D

Känner mig ungefär såhär just nu. Liten, sorgsen och arg.
Att något som inte alls har med mig att göra påverkar mig såhär.
Jag är nog mest bara dum.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0